[TriLUG] Problems with KVM on CentOS 5.8

Roy Vestal rvestal at trilug.org
Sat Feb 2 02:13:42 EST 2013

The compile is running on the guest (CentOS 6). It will just reboot.  I haven't seen any thing on the console. 

I have/had top running and start a compile but even that doesn't show any major issues. I don't see memory issues for example. 

<scratched head>


Sent from my iPod

On Feb 1, 2013, at 12:08 PM, Bill Farrow <bill at arrowsreach.com> wrote:

> On Fri, Feb 1, 2013 at 12:00 PM, Roy Vestal <rvestal at trilug.org> wrote:
>> The issue I'm seeing is a reboot of the host. I'll run a compile and after
>> the compile, the host will reboot. I don't see anything in the logs. I was
> Was the compile being run on a KVM Guest OS or on the KVM Host ?
> Any messages on the console when it reboots ?  You might want to try
> hooking up a serial console and capture the output using another
> machine.
> I would investigate hardware problems first.  Run memtest from CDROM
> and verify your RAM is OK.  Run the disk SMART tests.
> Bill
> -- 
> This message was sent to: rvestal at trilug.org <rvestal at trilug.org>
> To unsubscribe, send a blank message to trilug-leave at trilug.org from that address.
> TriLUG mailing list : http://www.trilug.org/mailman/listinfo/trilug
> Unsubscribe or edit options on the web    : http://www.trilug.org/mailman/options/trilug/rvestal%40trilug.org
> TriLUG FAQ          : http://www.trilug.org/wiki/Frequently_Asked_Questions

More information about the TriLUG mailing list